Milbauer gradi tehnološki park u Staroj Pazovi

Bez autora
Oct 18 2011

Nemačka kompanija Milbauer tehnologžis (Muehlbauer tećnologies) počeće u petak, 21. oktobra, izgradnju tehnološkog parka u Staroj Pazovi. U tehnološkom parku, jedinom te vrste u Evropi, izuzimajući Nemačku, proizvodiće se elementi visoke tehnologije za podršku indentifikacionim dokumentima, a zapošljavaće više od 100 stručnjaka. Milbaur tehnolodžis je 9. septembra sa opštinom Stara Pazova potpisao ugovor o dodeli zemljišta za tehnološki park u koji će biti uloženo četiri miliona evra. Ta kompanija je za otvaranje 100 radnih mesta u Staroj Pazovi dobila 500.000 evra državnih donacija preko Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA). Milbauer tehnolodžis je ćerka firma Milbauer holdinga koji je svetski lider u proizvodnj tehnologije za izradu identifikacionih dokumenata i za koji u Evropi i SAD radi oko 2.000 ljudi.

Milbauer gradi tehnološki park u Staroj PazoviNemačka kompanija Milbauer tehnologžis (Muehlbauer tećnologies) počeće u petak, 21. oktobra, izgradnju tehnološkog parka u Staroj Pazovi, najavljeno je danas iz kabineta predsednika te opštine.

U tehnološkom parku, jedinom te vrste u Evropi, izuzimajući Nemačku, proizvodiće se elementi visoke tehnologije za podršku indentifikacionim dokumentima, a zapošljavaće više od 100 stručnjaka.

Milbaur tehnolodžis je 9. septembra sa opštinom Stara Pazova potpisao ugovor o dodeli zemljišta za tehnološki park u koji će biti uloženo četiri miliona evra. Ta kompanija je za otvaranje 100 radnih mesta u Staroj Pazovi dobila 500.000 evra državnih donacija preko Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA).

Milbauer tehnolodžis je ćerka firma Milbauer holdinga koji je svetski lider u proizvodnj tehnologije za izradu identifikacionih dokumenata i za koji u Evropi i SAD radi oko 2.000 ljudi.

Obeležavanju izgradnje tehnoloskog parka u Staroj Pazovi prisustvovaće, kako je najavljeno, najviši državni i pokrajinski zvaničnici.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik